Helsinki Travel Award

Helsingin Matkailusäätiö jakaa vuosittaisen Helsinki Travel Award
-tunnustuspalkinnon lokakuussa 2016. Tunnustuksen tavoitteena on nostaa esille toimijoita ja tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen.

Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinto myönnetään vuosittain matkailualan toimijoille ja teoille, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Palkinto on arvoltaan 10 000 euroa.

Ansioituneita tahoja voi ehdottaa lyhyesti perustellen palkinnon saajiksi osoitteessa http://www.matkailusaatio.fi/travel-award-2016
Palkinnon saajasta tai saajista päättää Helsingin Matkailusäätiön hallitus.

”Uskomme, että Helsingillä on potentiaalia olla nykyistä huomattavasti suurempi matkailukaupunki. Toivomme ehdokkaiksi ennen kaikkea toimijoita, jotka ovat kehittäneet uudenlaisia palveluita, rikastuttaneet Helsingin matkailua ja onnistuneet kohtaamaan matkailijaryhmät ja niiden erilaiset toiveet ja tarpeet”, sanoo Risto Lintula, Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja.

Ensimmäinen palkinto jaettiin viime vuonna Design District Helsingin ja HELtoursin kesken

Helsinki Travel Award jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Tuolloin 10 000 euron palkinto jaettiin Design District Helsinki -konseptin ja vuorovaikutteisia pyöräilykierroksia järjestävän HELtoursin kesken. Lisäksi Royal Ravintoloiden sekä putiikkihotellien Hotel Havenin ja Fabianin perustajille Mia ja Kasperi Saarelle ja Pertti Hynniselle myönnettiin palkinto merkittävästä saavutuksesta tyylikkäiden ruokaelämysten ja viihtyisien yöpymisten tuottamiseksi Helsingissä.