HELSINKI TRAVEL-AWARD

Helsinki Travel Award

Helsingin Matkailusäätiö jakaa vuoden 2023 Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinnon.

Palkinnolla huomioidaan toimijoita ja tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Tunnustuksen tavoitteena on myös nostaa esille erityisen innovatiivisia matkailuhankkeita, joilla on mahdollisuus menestyä liiketaloudellisesti. Palkinto myönnetään yhdelle tai useammalle taholle. Sen arvo on yhteensä 10 000 euroa. Tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain.

Palkinnon ovat aiemmin saaneet seuraavat tahot: Royal Ravintoloiden perustajat Mia ja Kasperi Saari sekä Pertti Hynninen, Design District Helsinki, HELtours, Allas Sea Pool, Löyly, Flow Festival, Jaakko Blomberg, Lux Helsinki, Slushin vapaaehtoiset, Helsingin kaupunkipyörät, Amos Rex, Lonna, Natura Viva, Helsinki Design Week, Kuudes linja complex, Messukeskus, Ateneumin taidemuseo, Senaatintorin kesäterassi, Kämp Galleria, WalkHelsinki, Seurasaari, Mitta on täysi -mielenilmaus, Helsinki Cup, Helsinki Biennaali, Relove Second hand & Café, Didrichsenin taidemuseo, Nolla Cabins sekä Linnanmäki. Lisäksi Helsingin kaupungin viimeinen kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on palkittu elämäntyöstään Helsingin viihtyisyyden mahdollistajana. Kunniamaininnat on myönnetty Helsinki Summit -järjestelyille vuonna 2018, vuonna 2021 pitkän linjan matkailualan pioneerille Teemu Kokolle sekä vuonna 2022 Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntaryhmä HSY:lle puhtaan juomaveden takaamisesta Helsingissä asuville ja siellä vieraileville.

Helsinki Travel Award -palkinnon saajasta tai saajista päättää Helsingin Matkailusäätiön hallitus. Ansioituneita tahoja voi ehdottaa palkinnon saajaksi 17.9.2023 klo 24.00 asti.

Ehdota palkinnon saajaa