Helsinki Travel Award -ehdokkaiden haku käynnistyy

Tiedotusvälineille 20.6.2017 klo 14.00

Helsingin Matkailusäätiö jakaa vuosittaisen Helsinki Travel Award -palkinnon lokakuussa 2017. Tunnustuksen tavoitteena on nostaa esille toimijoita ja tekoja, jotka ovat nostaneet Helsingin houkuttavuutta matkailukaupunkina.

Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinto myönnetään vuosittain matkailualan toimijoille ja teoille, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Palkinto on arvoltaan 10 000 euroa.

Ansioituneita tahoja voi ehdottaa lyhyesti perustellen palkinnon saajiksi osoitteessa www.matkailusaatio.fi. Palkinnon saajasta tai saajista päättää Helsingin Matkailusäätiön hallitus.

”Helsinki on maailman paras kaupunki ja sen matkailun potentiaali on huima. Helsinki Travel Award -palkinnon avulla kiitämme ja kannustamme rohkeita avauksia ja investointeja, jotka ovat kehittäneet ja elävöittäneet matkailuteollisuutta Helsingissä”, sanoo Risto Lintula, Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja.

Helsinki Travel Award -palkinnon saajia ovat Allas Sea Pool, Flow Festival, HEL Tours, Helsinki Design District, Jaakko Blomberg ja Löyly.

Tunnustuspalkinnot elämäntyöstä ovat saaneet Jussi Pajunen sekä Royal Ravintoloiden perustajat Mia ja Kasperi Saari sekä Pertti Hynninen.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Puheenjohtaja Risto Lintula, 0400 703346
www.matkailusaatio.fi
matkailusaatio@matkailusaatio.fi

Helsingin Matkailusäätiö sr edistää, kannustaa ja tukee teoillaan Helsingin matkailua kehittävää toimintaa. Se auttaa tuottamaan ja levittämään matkailualan tutkimustietoa sekä järjestää tapahtumia, koulutusta ja tiedotusta. Säätiö myöntää myös stipendejä, antaa tunnustuspalkintoja, jakaa apurahoja ja tekee esityksiä matkailualan kehittämisestä.